Обикновено мислим за здравословното хапване като за нещо ужасно безвкусно, с което трябва да се примирим, ако искаме да имаме перфектното тяло или здраве. Трябва да ви кажа обаче, че с разнообразието от продукти, които се предлагат днес на пазара, това вече съвсем не е задължително. Здравословното хранене също може да е вкусно. А освен това кой е казал, че трябва напълно да спирате сладкото, за да се радвате на хубаво тяло?

Ако се поразровите хубаво из безкрайните ширини на интернет пространството, ще намерите доста рецепти за здравословни ястия, които нито са безвкусни, нито трябва да ядете на сила. Просто сами ще пожелаете на мига да си ги приготвите и хапнете.

Рецептата, която ще ви представя днес е за нещо малко и вкусно, което можете да си хапнете по всяко време на деня, ако се почувствате леко гладни. Разбира се, не прекалявайте, защото и хубавите неща трябва да се приемат с мярка.

Необходими продукти

  • фъстъчено масло
  • пълнозърнести кракери
  • канела (по желание)
  • любимите ви ябълки

Как се приготвя?

Нарязвате ябълката на кръгчета (или както ви е сладко). Отгоре поставяте един кракер. А него намазвате с фъстъчено масло. Поръсвате с канела. Вече можете да го опитате. По желание може отгоре да сложите по още едно кръгче ябълка, за да затворите сандвича. Така бързо и лесно можете да изненадате любимите си хора с нещо сладичко и здравословно. 🙂

Save


1 Коментар

Звезда · 18.04.2019 на 17:01

Прекрасен здравословен сандвич! Благодаря за рецепта!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *