Здравейте! Реших да се включа в едно 30-дневно предизвикателство, което ще ми помогне да ви разкажа малко повече за себе си. Същевременно обаче аз също ще се опозная по-добре и ще си задам въпроси, които не са ми минавали през ума до този момент. Вие можете да се включите в предизвикателството заедно с мен или отделно, като следвате задачата на всеки един от дните. Ако желаете, можете да публикувате идеите си в секцията за коментари. 🙂

Днешният първи ден от предизвикателството е посветен на: 5 начина да спечелиш сърцето ми. В следващите редове ще разберете какво би ме трогнало и би породило чувства у мен.

  1. Накарай ме да се смея силно, истински и от сърце. Накарай ме да ти разкажа за копнежите, за мечтите си, за страховете си, за болките и радосите си. Изслушвай ме, но и ти ми разказвай за твоите.
  2. Прекарвай колкото можеш от свободното си време с мен. Ама наистина. Бъди с мен на познатите ни места. Те ще изглеждат съвсем нови и различни, когато сме там заедно. Бъди с мен и на нови и непознати места. Поемай рискове!
  3. Предизвиквай ме! Интелектуално, физически или както и да било. Просто го направи.
  4. Бъди готов да учиш и да опитваш нови неща с мен. Не харесвам тесногръдието. Обичам хора, които са готови да опитат почти всичко и не си поставят граници, изградени върху предразсъдъци.
  5. Бъди ми верен. Дръж ме гордо за ръка и ми показвай, че съм важна – с думи, действия и чувства.

Толкова малки неща, а всъщност означават тооолкова много. А по какви начини биха могли да спечелят вашето сърце?


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *