Фийби ме научи, че не бива да се интересувам какво мислят хората

Спомняте ли си епизода, в който Рейчъл се срамуваше да тича с Фийби, защото смяташе, че тича смешно. Фийби й каза, че това няма никакво значение, тъй като почти сигурно няма да види тези хора никога вече. Така че… на кого му пука?!

Рос и Рейчъл ме научиха, че ако е писано, ще бъде

Десет сезона – събирания и раздели, едно общо бебе, казване на грешното име на олтара… И все пак накрая се събраха. А и кой би гледал сериала отново, ако Рейчъл и Рос не се събираха на финала? Аз поне не бих.

Рейчъл ме научи, че ако си упорит, можеш да постигнеш всичко

Тя загуби всичко, когато избяга от олтара – парите на баща си, общественото си положние. В началото на шоуто Рейчъл нямаше абсолютно нищо. Но с труд и упорство, въпреки липсата на образование и опит, Рейчъл успя да получи работата си мечта, макар и да се отказа от нея в името на любовта си към Рос.

Те всички ме научиха, че е в реда на нещата да нямаш план

Нямаш образование? Даже не си планирал да се запишеш в университет? Спокойно. Не е голяма работа. Най-добрите неща винаги се случват спонтанно, точно когато нямаме никакви планове.

Моника ме научи, че никога не е късно да се промениш

Моника не е искала да бъде дебела повече, а и желанието й да отмъсти на Чандлър, че я е нарекъл така, й помогна да се превърне в такава, каквото би искала да бъде.

Джоуи ме научи винаги да се боря за това, което искам

Харесваш момиче, но ти харесва повече храната й? Няма проблем. Вземи това, което искаш. Ако Джоуи не се срамува от поведението си, ти също не би трябвало. Следвай сърцето си. Винаги следвай сърцето си!

Фийби ме научи да правя нещата, които обичам, дори да не съм най-добрата

Фийби пееше ужасно и всички освен нея го знаеха. Но приятелите й никога не са я карали да спре, защото ги излага. Напротив – те я подкрепяха. Освен онзи път, когато й казаха, че е ужасна, а тя им се изсмя. Увереността ще ви отведе далече, приятели. 🙂


0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *